«Зелені» побраталися з ворогом України: ОПЗЖ та «Слуги» об’єднуються на місцевих виборах

У неділю, 11 жовтня, черговий «слуга народу» зробив чергове зізнання. Депутат від монобільшості Олександр Качура заявив, що після жовтневих місцевих виборів об’єднання пропрезидентської партії з «Опозиційною платформою — За життя» неминуче, адже виборці південного сходу України у більшості підтримують ОПЗЖ.

Щодо самої зелено-блакитної коаліції — жодних питань. У Верховній Раді поняття «монобільшість» вже використовують скоріш за звичкою. На місцевих виборах «Слуг Народу» чекає чергове розчарування у своїх умовних 73-х відсотках.  Партія, яка стрімко втрачає рейтинги, аби залишатися владою хоч в якомусь наближенні, має об’єднуватись. Інше питання — з ким. Зазвичай союзників шукають серед ідеологічно близьких партій. Якщо перефразувати, скажи мені, з ким ти об’єднуєшься, і я скажу,  що ти за партія. «Слуги» об’єднуються з проросійсько-медведчуківською ОПЗЖ. І про це цілком логічно заявляє пан Качура, чиє минуле пов’язане з «Українським вибором» Медведчука. Які ще тут можуть бути питання?

в текст

Лише єдине. До самого Качури. Чому він у своїх нещодавніх одкровеннях використав майбутній час? Адже у Верховній Раді ми вже давно спостерігаємо неоголошену коаліцію «Слуг Народу» та ОПЗЖ. Чи це така собі офіційна пропозиція «руки та серця» місцевим осередкам «Опоблоку»?