Жителі Кам'янського заплатять штрафи та судові витрати замість чиновників мерії

Мер Каменського Андрій Білоусов вирішив, що оплачувати суди за борги з комунальних послуг будуть усі мешканці міста. Також кам'янці мають сплатити штрафи за незаконні дії представників департаменту ЖКГ із команди мера. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на 49000.

Відповідне рішення пройшли через сесію міськради Кам'янського. Пропозицію мера внести у витрати міста на ЖКГ. Статтю «Витрати на судові витрати» підтримали вірні Бєлоусову депутати з його особистої партії «Бджола», які мають більшість голосів у міській раді.

А це означає, що вибивання через суди боргів за послуги, які мешканцям Кам'янського фактично не надаються, а також штрафи у десятки тисяч гривень, накладені судом на чиновників департаменту ЖКГ за їхнє свавілля, тепер оплачуватиме кожен мешканець Кам'янського.

каменское1

З кишені кам'янчан на потреби влади міста щороку йтиме 150 тисяч гривень.
Тобто замість того, щоб контролювати якісне надання комунальних послуг мешканцям та карати своїх підлеглих за їхню безладність, мер Каменського Андрій Білоусов вирішив, що платити за некомпетентність чиновників з його команди будуть прості люди.

Раніше ми писали, що у Кривому Розі стався вибух у житловому будинку.