Життя поруч з місцем трагедії. Що відбувається біля будинку у Дніпрі, куди півроку тому влучила ворожа ракета (фото)

Півроку тому, 14 січня, ворожа ракета зруйнувала частину багатоквартирного будинку у Дніпру на житловому масиві Перемога. Ця атака на мирних мешканців забрала життя 46 людей - доросли та дітея, які у суботній день були у себе вдома. Фото та відео цієї трагедії облетіли увесь світ. А руїни зруйнованого під'їзда щодння нагадують дніпрянам про справжнє звірство росіян. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

будинок на Перемозі1будинок на Перемозі4будинок на Перемозі5будинок на Перемозі6будинок на Перемозі7будинок на Перемозі8

Мешканці вцілілої частини багатопвд'їздного будинку вже майже звикли жити поруч з місцем трагедії. У дворі все майже як у мирні часи - гуляють діти, а на лавочках сидять бабусі.

Привертають увагу два під'їзди з квітами у вазонах та розписом на стіні. Місцеві бабусі кажуть, що петріківський розпис та красивий соняшник створили художники. А квіти у вазонах - це справа рук їхньої сусідки. Щоправда, вже один вазон вкрали невідомі.

будинок на Перемозі9будинок на Перемозі10будинок на Перемозі12будинок на Перемозі13будинок на Перемоз13ібудинок на Перемоз14ібудинок на Перемозі16будинок на Перемозі17будинок на Перемозі18

Нагадаємо, раніше ми писали, що хлопчик, який втратив матір через удар ракети рф в будинок на Перемозі, отримав квартиру від забудовника та міста.