Магазини АТБ на варті продовольчої безпеки навіть без електрики

Як відомо, у країні вкрай тяжка ситуація з електропостачанням усіх регіонів. Влада змушена запровадити планові відключення електрики, які можуть позбавити райони не лише світла, але й тепла та води. Компанія АТБ відповідально підійшла до питання комфорту та допомоги своїм покупцям, тому підготувалася до найгірших варіантів розвитку подій, повідомляє Дніпровська Панорама. 

атб2

На випадок повного знеструмлення, компанія має 87 стаціонарних дизель-генераторних станцій. До кінця 2022 року в планах компанії встановити еще 721 дизельну енергетичну станцію. Такі установки здатні повністю забезпечити роботу магазина чи офісу у разі повного знеструмлення. Працюють вони за наявності палива безупинно.

ген

Кожний касовий бокс магазину також має джерело безперебійного живлення, який у разі зникнення електроенергії забезпечує завершення технологічного процесу розрахунку. Також додатково компанією передбачено 18-пресувних дизель-генераторних станцій на базі автомобілів, кількість яких розташована пропорційно магазинів. 

Як стаціонарні, так і пересувні дизель-генераторні станції в повному обсязі забезпечують потреби магазину при знеструмленні.

У компании АТБ запевнили: на випадок знеструмлення магазину, радимо покупцям не панікувати, дотримуватися рекомендацій адміністрації магазину та прямувати на вихід, у бік касової зони. Додатково в торговому залі та приміщенні магазину вцілому, передбачено аварійне освітлення та вказівники “ВИХІД”, які працюють автономно. Їхньої роботи достатньо, аби покупці мали змогу комфортно вийти з приміщення. 

атб3

Компанія АТБ також нагадала про те, як повернулась до звільненного Херсона, де сотні містян із задоволенням прийшли на відкриття улюбленого магазину із широким асортиментом гарантовано свіжих продуктів та якісних товарів першої необхідності. 

Згідно з плаами компанії, ще два магазини мережі АТБ відновлять роботу трохи згодом наступного тижня. Йдеться про АТБ на вул. Гвардійської Херсонської дивізії, 22а та Людвіка Заменгофа, 1, корпус 2А. 

атб4

Крім основного свого призначення, магазини АТБ готові тримати свої двері завжди відкритими та прийняти кожного покупця під час повного, або часткового знеструмлення, де відігріють, напоять гарячим чаєм та дадуть змогу зарядити всі свої гаджети, щоб мати зв'язок. 

атб5

Нагадаємо, раніше ми писали: АТБ повертається у Херсон! Першим відкривається магазин на Миколаївському Шосе