Зимова закуска на всі випадки: цей простий рецепт перців має знати кожен

Готуємося до холодів з розумом і смаком! Забудьте про нудні консерви — ця страва з перцю ротунда змінить ваше уявлення про зимові заготівлі. Солодкувато-гостра закуска з ароматом меду, оцту та часнику чудово доповнить м'ясо, овочеві рагу чи просто стане самостійною, неймовірно смачною стравою, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

перець ротунда (почищений) - 750 г.

вода - 250 мл.

олія - 5 ст. л.

оцет - 5 ст. л.

мед (рідкий) - 5 ст. л.


сіль - 1 ч. л.

лавровий лист - 2 шт.

перець горошком - 5 шт.

часник - 3 зубка.

Приготування

  1. Робимо маринад, проварюємо в ньому перці 5-7 хв. (постійно помішуємо). Потім у попередньо підготовлену стерилізовану банку кладемо нарізаний часник, перець, знову часник, перець.
  2. Заливаємо маринадом, закручуємо банку кришкою, перевертаємо вверх дном, закутуємо рушником і залишаємо до повного вистигання.

Також раніше ми писали Пухкі вергуни на кефірі: рецепт, що відродить смак дитинства