Апетитно та соковито. Рецепт курячих відбивних в клярі з майонезом
Як відомо, кляр дарує м'ясним стравам апетитну хрустку золотисту скоринку. М'ясо в клярі виходить соковитим і апетитним, та не пригорає на сковороді. Щоб приготувати м'ясо з курки, рекомендують використовувати рідкий кляр, щоб м'ясо ним просочилося і стало соковитішим. "Дніпровська панорама" поділиться рецептом соковитих курячих відбивних в клярі з майонезом.
Інгредієнти для курячих відбивних з майонезом
- Філе курячої грудки - 1 шт.
- Майонез - 100 г.
- Яйце куряче - 2 шт.
- Борошно пшеничне - 100 г.
- Соняшникова олія.
- Сіль і спеції.
Приготування курячих відбивних в клярі з майонезом
Перемішати яйця з майонезом виделкою, додати у суміш борошно. Посолити і поперчити до смаку, збити суміш блендером. Куряче філе нарізати на відбивні, відбити молотком, обваляти в клярі і смажити на розпеченій сковороді з двох боків до появи хрусткої скоринки.
Нагадаємо, раніше ми розповідали про рецепт курячих котлет з броколі та сиром в духовці.