Чиста вода до 40 метрів. "Блакитне озеро" під Дніпром готується розпочати туристичний сезон

Наближається тепла літня пора і багатьом хочеться відпочинку. З незалежних від українців причин подорожі на море цього року не розглядаються. Якщо ви роздумуєте, куди можна поїхати на відпочинок, то обирайте "Блакитне озеро" м. Кам'янське (колишня назва Дніпродзержинськ), радить "Дніпровська панорама".

Мальовничість блакитних озер не порівняти ні з чим. Блакитне озеро, пляж "Лазурне" напевно найбільш ефектне місце, і з цього боку відкриваються прекрасні заходи сонця на невеликому пірсі. також це відмінний варіант для відпочинку сім'єю на цілий день, поруч є безліч кафе з усіма необхідними умовами і парковка, координати в гугл картах - тут.

Тут ви зможете відкрити для себе нову Дніпропетровщину.  У озера є також офіційна назва - Єлизаветівський котлован. Він утворився в 1970-х роках, коли йшла активна забудова житлових масивів в Кам'янському.

Це неймовірно мальовничий куточок природи, який підкорює своєю красою. Навколо озера з чистою водою бірюзового кольору розкинулися піщані схили і ростуть могутні сосни. У Узер є кілька незвичайних властивостей. Вода в ньому ніколи не замерзає і не "хвилюється", а ще вона змінює відтінки залежно від погодних умов. При гарній погоді можна розгледіти дно Блакитного озера, яке в максимальній своїй точці досягає 40 метрів.

Як дістатися

З Дніпра доїхати маршруткою до Кам’янського (Лівий берег). Виходити потрібно на кінцевій зупинці селища Єлізаветівка.

Блакитне озеро

блакитне озеро

Нагадаємо, раніше ми писали: У Дніпрі проведуть розкопки німецького кладовища, де поховання військових Вермахту. Ексклюзив