Дніпро - місто можливостей: підприємець з Краматорська відродив бізнес на новому місці

Днями у Дніпрі громадська організація провела фестиваль Cheсk-in Dnipro для бізнесів, релокованих з тимчасово окупованих територій. На заході були представлені понад 40 бізнесів з Донецької, Луганської, Харківської, Запорізької областей та місцеві підприємці. Один із них, підприємець з Краматорська Сергій Масалітін перевіз до Дніпра свою родину, співробітників та підприємство, яке розвиває мережу автоматів із продажу питноЇ води. У нашому місті підприємець знайшов новий дім та нові можливості для розвитку, про що розповів в інтерв'ю під час Фестивалю релокованих бізнесів, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на сайт "Наше місто".

Сергій та його партнери розвивали свій бізнес-проект під назвою “Водомат” у Краматорську з 2016 р. До початку війни працювала мережа з більш ніж 80 водоматів із доочищеною та мінералізованою водою.

photo_2023-01-23_13-23-13

Війна створила неймовірні виклики для людей та бізнесу.

Щоранку ми прокидалися від обстрілів", - згадує Сергій.

Він вирішив перевезти близьких, співробітників та обладнання до безпечного місця - на Дніпропетровщину. У Дніпрі Сергію, його близьким та колегам вдалося знайти житло, влаштуватись на новому місці, а незабаром повернутися до роботи.

photo_2023-01-23_13-23-05

Навесні 2022 р. підприємець зміг релюкувати водомати та інше обладнання до Дніпра, а вже влітку “Водомат” почав працювати у нашому місті. Наразі яскраві та зручні автомати з продажу води діють на масивах Перемога, Тополя, Придніпровськ, Покровський та Ломівський, Лівобережний-3 та у низці інших локацій

photo_2023-01-23_13-23-09

У Дніпрі команда "Водомата" створила цех з виробництва доочищеної води, у цей проект інвестували близько 200 тис. грн. Зараз у планах - відновити власне виробництво сучасних автоматів з продажу води, у тому числі - антивандальних. 

Наразі фірма надає роботу та платить зарплату 12 співробітникам.

Втім у складні моменти керівник сам сідає за кермо “Газелі” та їде розвозити воду.

photo_2023-01-23_13-23-00

Сергій упевнений, що у будь-якій складній ситуації треба знаходити позитив. Попри гіркоту розлуки з рідним Краматорськом він оцінив перспективи, які відкриває наше місто:

Дніпро – велике місто, тут багато можливостей, – каже Сергій Масалітін. – Крім того, просто в межах мегаполісу є гарна річка, пляжі, музеї, безліч можливостей для комфортного дозвілля.

Фото В.Федорищева

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що В ПриватБанке сообщили, как в Днепре получить деньги, если банкоматы не работают