Дніпропетровщина втратила свого сина. У бою загинув Олександр Пилипчак

Дніпропетровщина втратила свого сина, вірного захисника, який віддав життя за українську землю. Рідний край оплакує Олександра Пилипчака, передає Дніпровська панорама.

Біль, який не мине з роками… Війна забрала життя захисника України - синельниківця Пилипчака Олександра Олеговича. Йому було 36.
Олександр Пилипчак – один із тих, хто добровільно поповнив лави АТОвців у буремному 2015. Близько 1,5 роки відслужив у десантних військах.

Коли розпочалася повномасштабна війна, залишив роботу за кордоном і знову сам прийшов до військкомату. І вже 3 березня молодий чоловік вступив до Національної гвардії України. Був стрільцем (помічником кулеметника) одного з батальйонів спецпризначення. Брав безпосередню участь у заходах задля захисту безпеки населення та інтересів держави.

Відважний воїн загинув 18.12.2022 на Луганщині. Солдат отримав осколкове поранення, несумісне з життям, внаслідок ворожого артилерійського обстрілу під час пошуково-штурмових дій.

Україна втратила Героя. Без турботливого батька залишився 13-річний син Іван, без коханого чоловіка – дружина Наталія. Ніколи не побачать свого люблячого сина батько та мати.

«Хто, якщо не ми будемо захищати свої сім’ї, Україну, - згадують слова Сашка рідні. – Він був справжнім патріотом, в усьому позитивним, активним, чесним, любив спорт. Цю любов передав і сину».

Втрата рідної людини – це надважке випробування. У цю гірку годину поділяємо біль із рідними та близькими, товаришами по службі. Співчуваємо. Підтримуємо.

Не забудемо ніколи внесок молодого бійця з нашого міста у Перемогу! Про час і місце прощання з Героєм – захисником буде повідомлено додатково.

Редакція сайту Дніпровська панорама висловлює щирі співчуття рідним та близьким.

Нагадаємо, раніше ми писали 

Вони це зробили. Заживлена вся критична інфраструктура Дніпропетровщини