Горить світло, наводять чистоту. Макдональдс готується до відкриття у Дніпрі

У Дніпрі біля ресторану McDonald's на Старомостовій площі помітили активність працівників. У самому залі ресторану горіло яскраве світло і з усього було видно, що йде підготовка до довгоочікуваного відкриття, про що мріє багато хто у Дніпрі, передає Дніпровська панорама.

Нещодавно мережа ресторанів повідомила, що відновлює роботу у кількох містах південної та східної частини країни.

Нагадаємо, представники Mcdonald's повідомили, що почнуть працювати у Дніпрі наприкінці квітня. Такі самі зміни відбулися і в багатьох інших містах.

Нагадаємо, ресторани мережі McDonald's були закриті у Дніпрі та Одесі з початку повномасштабного вторгнення РФ до України – 24 лютого.

McDonald's оголошує намір про відновлення операційної діяльності в кількох містах у південній та східній частині країни... Насамперед розглядається можливість відкриття ресторанів в м. Одесі наприкінці березня, м. Дніпрі наприкінці квітня та кількох інших містах. Плани компанії можуть коригуватися відповідно до поточної безпекової ситуації в містах і регіонах, – зазначили в компанії.

Для тих, хто скучив за Макдональдсом, радимо стежити за офіційним сайтом. Як пояснили у прес-службі, тут з'явиться вся інформація.

Напомним, ранее мы писали

Макдональдс готовится к открытию в Днепре (Фото)