Його побратими і земляки називають Героєм: у бою загинув боєць з Дніпропетровщини (Фото)

Трагічна новина надійшла до селища Широке на Дніпропетровщині. У до останнього подиху бився наш земляк, дніпровський військовий Олексій Каплін, передає Дніпровська панорама.

криво1

Олексій Васильович народився 14 лютого 1979 року, мешкав у селищі Широке. Про чоловіка тепло говорять його бойові друзі та побратими, з добром згадують земляки.

Олексій Каплін з перших днів війни із зброєю в руках відстоював право нашого народу жити вільно. Односельці знали його як добру, щиру та відкриту людину, патріотичного і мужнього чоловіка – такого, якого можна сміливо назвати Героєм.

Від імені мешканців Криворізького району висловлюю щирі співчуття родині, рідним і близьким полеглого захисника. Схиляємо голови у глибокій зажурі через втрату ще одного вірного сина Української держави, мужнього та сміливого воїна, який до останнього боровся за рідну землю, за мир та спокій у кожній домівці. Кожна така втрата – то болюча рана в серці, то непоправне горе, якому годі зарадити… Але ми завжди шануватимемо пам'ять про його подвиг, ми ніколи не забудемо, якою важкою ціною дістається нам перемога… Вічна пам'ять Героєві… Вічна слава! - сказав начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.

Прощання з Героєм відбудеться сьогодні, о 13 годині на подвір'ї Свято-Покровського храму в смт Широке.

Нагадаємо, раніше ми писали

В Днепре изменится движение маршруток по проспекту