Передноворічна благодійність у Дніпрі: придбай картину - купи подарунки родинам учасників АТО

Вчора, 6 грудня, у Дніпрі з нагоди Всесвітнього дня волонтера відкрилася благодійна виставка-продаж картин. Кошти від продажу картин підуть на новорічні подарунки бійцям АТО. В експозиції – близько 20 робіт.

Близько 20 доробків виставили четверо художників з благодійною метою. Експозицію розмістили в ТРК «MOST-city». Про це повідомила координатор Центру допомоги бійцям АТО та їхнім сім’ям при ДніпроОДА Наталія Шуліка.

"Новий рік – родинне свято, пов’язане з теплом і затишком домівки. Бійці АТО бувають вдома нечасто, а про свята вже геть забули. Хочеться подарувати їм трохи любові та піклування, відчуття свята", - розповіла волонтер Наталія Шуліка.

На виставці представлені роботи різних художніх напрямків, як то імпресіонізм, рельєфний живопис в авторській техніці та комп’ютерна графіка. Присутній з-поміж інших технік і яскравий «діджитал».

Відвідувачі з подивом роздивляються художні доробки.

Благодійну експозицію організували Центр допомоги учасникам АТО та членам їхніх сімей при ДніпроОДА, регіональна благочинна фундація «Надія» за підтримки ТРК «MOST-city»

Працюватиме виставка-продаж по 10 грудня на першому поверсі торгівельного центру.

Весь час роботи експозиції на ресепшені торгівельного центру стоятиме скринька збору коштів.