Рятував життя побратимам, але своє не зберіг. Під час бойового завдання загинув медик з Дніпропетровщини

За кожний відвойований метр землі наша країна платить найболючішу ціну – ми втрачаємо людські життя… Чергова болюча звістка з фронту прийшла до Покровської територіальної громади. 25 січня 2023 року в м. Бахмут Донецької області загинув захисник України Бойко Максим Миколайович з Дніпропетровщини, повідомляє Дніпровська панорама. 

Народився Максим 16 серпня 1986 року в с. Вишневе. Навчався у Вишнівській середній школі, любив життя, працював, мріяв, разом з дружиною та маленькою донечкою мав плани на майбутнє…

геро'
У березні 2022 року добровільно став на захист нашої країни. На фронті Максим Миколайович був бойовим медиком санітарно-лікувального відділу медичної роти.

Допомагав рятувати життя побратимам, але при виконанні чергового бойового завдання, на жаль, своє не зберіг… 

У серцях рідних, близьких Максим назавжди залишиться турботливим сином, щирим братом, люблячим чоловіком, дбайливим батьком.

Побратими пам’ятатимуть його як вірного та відважного друга.

Покровська громада, усі земляки висловлюють щирі співчуття родині, друзям полеглого Героя. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль від втрати рідної, близької людини, та нехай спомин про Максима стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті усіх, хто знав його любив і шанував, - написано в повідомленні.

Схиляємо голови перед відважністю, стійкістю та патріотизмом нашого Героя-земляка.

Редакція сайту Дніпровська панорама висловлює щирі впівчуття рідним та близьким загиблого Героя...

Нагадаємо, раніше ми писали

Йому назавжди залишиться 21 рік. Під Бахмутом у лютому бою загинув Герой з Дніпропетровщини