Що у Дніпрі з електрикою, теплом та водою. Оперативна інформація

У суботу, 11 лютого, після серії ракетних ударів росії ситуація в енергосистемі України залишається складною. Енергетики закликають відповідально ставитися до споживання електроенергії - після відключень вмикати енергоємні прилади по черзі та максимально знизити використання електрики. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на Дніпровську міськраду.

Електрика

Обмеження, що довів НЕК Укренерго для Дніпропетровської області на 11 лютого, дозволять проводити відключення за стабілізаційними графіками.  

Тепло та вода

Напередодні у місті знову були масштабні  відключення об’єктів теплопостачання. Зокрема, у КП «Теплоенерго» фіксувалося масове призупинення роботи будинкових котелень та ТРП. Квартальні і районні котельні були в роботі. У КП «Жилсервіс Дніпро» одночасно були без опалення понад 200 будинків. 

Станом на 06:00 котельні та тепло-розподільчі пункти КП «Теплоенерго», КП «Коменергосервіс» та КП «Жилсервіс Дніпро» у роботі.

Також на цей час првцюють усі підвищувальні насосні станції. 

Аварійні роботи 

Аварійні бригади КП «Дніпроводоканал» за минулу добу відпрацювали 27 заявок містян щодо ліквідації засмічень на мережах водовідведення та 18 звернень про пошкодження мереж водопостачання. Серед ключових:

  • Амурський міст, Д-1000 мм в камері
  • вул. Чернівецькій, 37, Д-1000 мм із землі

Сьогодні аварійні бригади КП «Дніпроводоканал» також  будуть працювати на ліквідації засмічень та виявлених пошкодженнях мереж водопостачання.

Комунальники продовжать ремонтні роботи з ліквідації аварії на водоводі і по вул. Яна Гуса, 36. Без водопостачання будинки № 1-50 по цій вулиці. Там йде заміна близько 150 метрів старих металевих труб на нові поліетиленові.

На час проведення ремонтних робіт, на вул. Яна Гуса у спеціально відведеному місці, люди можуть набрати воду для своїх потреб.

Комунальники докладають максимум зусиль, щоб якнайшвидше завершити всі роботи по вул. Яна Гуса і відновити стабільне водопостачання. 

Вчора ввечері аварійна бригада КП «Жилсервіс Дніпро» відновила подачу тепла по вул. Титова 2, 2а, СШ № 89 по вул. Титова, 4.

За завданням міського голови Бориса Філатова всі аварійні бригади Дніпра мають всю необхідну техніку та матеріали. Завдяки цьому вони можуть швидко та якісно виконувати будь-які ремонти на комунальних мережах.

У випадку виникнення будь-яких проблемних ситуацій на мережах водо- та теплопостачання, комунальники одразу їх ліквідують. Це питання міська влада тримає на контролі, аби дніпряни в повному обсязі були забезпечені і теплом, і водою.

Нагадаємо, раніше ми писали, чому 11 лютого просять зцілення від очних хвороб та сліпоти.