У Дніпрі чоловік викрадав бронежилети з волонтерських автомобілів

Поліція Дніпра розкрила крадіжку з автомобіля, скоєну 9 травня по проспекту Лесі Українки. Підозрюваний розбив автомобільне скло та викрав бронежилети. Викрадені речі планував продати та підшуковував потенційних покупців, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на поліцію Дніпропетровської області.

За вчинення злочину оперативники відділення поліції № 6 спільно з працівниками УКР в Луганській області затримали раніше судимого 32-річного чоловіка, мешканця іншої області.

крав бронежилети

Також правоохоронці встановили, що затриманий може бути причетний до серії аналогічних крадіжок у місті, серед яких - крадіжка бронежилетів з волонтерського автомобіля у Чечелівському районі.

викрадав бронежилети

Правоохоронці встановили, що затриманий також може бути причетний до серії аналогічних крадіжок в місті.

викрадав з авто броніки

17 травня затриманому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за злочин - до 8 років позбавлення волі. Триває слідство.

Нагадаємо, раніше ми писали: "Активіст" з Дніпра під час війни відсиджується за кордоном та критикує голову ДніпроОВА за допомогу Нацгвардії