У Дніпрі комунальники ліквідують стихійне сміттєзвалище

У Дніпрі комунальники посилено прибирають території, проте жителі міста продовжують скидати на них сміття. Кожного дня близько 500 комунальників виконують роботи з прибирання сміття на вулицях. У вівторок, 23 травня, чергова по місту начальник управління комунальної екології департаменту екологічної політики Дніпровської міської ради  Ірина Козлова перевірила, як виконуються доручення мера Дніпра Бориса Філатова щодо контролю і підтримки належного санітарного стану у місті. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

ліквідація стихійного сміттєзвалища4ліквідація стихійного сміттєзвалища5

Ірина Козлова звернула увагу на хід робіт з прибирання стихійного сміттєзвалища по вулиці Пугачова. 

Попередньо у результаті обстеження Шевченківського району Дніпра виявлено несанкціоноване звалище побутових відходів та гілля, орієнтовна площа  якого складає 10 м2. На момент перевірки власник сміття невідомий.

Працюємо за заявками мешканців спільно з районними радами. Районні ради інспектують території, подають заявку, їх розглядають на комісії, потім вже починається робота з ї вивезення,- повідомила Ірина Козлова.

До прибирання цього сміттєзвалища залучено фронтальний навантажувача та самоскид. Роботи триватиме впродовж дня.

Закликаємо кожного зробити маленький крок до цивілізованого життя і викидати сміття тільки у відведені для цього місця, - порадив водій самоскиду ТОВ "ЕКОЛОГІЯ-Д" Дмитро.

Щодо ліквідації сміттєзвалищ можна звертатися на Єдину гарячу лінію міської ради: (056) 732-12-12, (095) 732-12-12, (096) 732-12-12, (073) 732-12-12.

ліквідація стихійного сміттєзвалищаліквідація стихійного сміттєзвалища3

Нагадаємо, раніше ми писали, що мешканців Дніпропетровщини закликають не затягувати з опалювальним сезоном.