У Дніпрі після закінчення опалювального сезону проводять ревізійні та ремонтні роботи на тепломережі

У неділю, 26 березня, у Дніпрі черговий по місту директор департаменту житлового господарства ДМР Владислав Грицай по закінченню опалювального сезону перевірив індивідуальні теплові пункти у житлових будинках на проспекті Богдана Хмельницького, 3,5,7. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Два роки тому за дорученням міського голови Дніпра Бориса Філатова провели утеплення фасадів цих будинків, замінили покрівлю та встановили індивідуальні теплові пункти, що загалом є повною енергомодернізацією будинку.

перевірка індивідуальних пунктів опаленняперевірка індивідуальних пунктів опалення

Встановлення таких пунктів дає мешканцям будинку не тільки змогу отримати якісну подачу теплоносія,  його циркуляцію по батареях, а й дозволяє зменшити витрати на послуги з опалення. 

Працівники міською аварійною служби зазначають, що завдяки цим пунктам, мешканці будинків в яких вони встановлені комфортно перезимували та в них не було скарг щодо послуг з теплопостачання.

перевірка індивідуальних пунктів опалення

Як розповів Владислав Грицай, перевірка пройшла успішно. Індивідуальні теплові пункти оглянули, провели необхідні ревізійні роботи, та впевнилися що вони готові до наступного опалювального сезону.

Також черговий по місту директор департаменту житлового господарства ДМР Владислав Грицай перевірив, як по закінченню опалювального сезону проводять ревізійні роботи й замінюють аварійні ділянки системи опалення на горищі житлового будинку на проспекті Богдана Хмельницького, 109.

Ремонтні роботи на тепломережі

Мешканка будинку звернулась до міської аварійної служби стосовно ділянки труб опалення що розташована на горищі. Комунікації знаходились в незадовільному стані, через що ставалися пориви. Через це у квартирах була помітна нерівномірна циркуляція теплоносія. Для того щоб не відключати увесь будинок від опалення, було прийнято рішення дочекатися кінця опалювального сезону для проведення необхідних робот. 

Майстер аварійної служби зазначив, що під час ревізії було виявлено аварійну ділянку та прийнято рішення повністю замінити труби опалення.
 
Старі труби, термін експлуатації яких давно добіг кінця, замінюють на сучасні поліпропіленові. Такі труби не піддаються корозії та мають довгий термін використання. 

ремонтні роботи на тепломережі
 
Нагадаємо, що за дорученням міського голови Бориса Філатова, по закінченню опалювального сезону обслуговуючі підприємства та аварійна служба одразу приступають до підготовки будинків до наступної зими.

Раніше ми писали, що у неділю у Дніпрі на деяких вулицях коммунальники промивають магістральні водоводи.