Понад 100 вікон вибило ударною хвилею у будинках поблизу ракетного прильоту в Дніпрі. Пошкодження обстежують фахівці

Сьогодні у Дніпрі проходять обстеження будинків, які постраждали внаслідок вчорашньої ворожої атаки. Важливо якомога швидше встановити обсяг пошкоджень й допомогти мешканцям повернутися до нормального життя, передає Дніпровська панорама з посиланням на інформацію Дніпровської міськради.

пошкоджені будинки

Зараз відомо про 13 будинків ОСББ та ЖБК у Центральному, Чечелівському та АНД районах, які зазнали пошкоджень внаслідок ракетної атаки на міську лікарню. Сьогодні працівники КП «Жилсервіс-5» ДМР за дорученням міського голови Бориса Філатова проінспектували стан та хід робіт по відновленню пошкоджених будинків.

інспектори

вікна закриті

В АНД районі, поруч з місцем куди потрапила ворожа ракета, у вісьмох постраждалих будинків виявлено більше 100 вікон до заміни. встановили фахівці Гамазинський Юрій Євгенович - директор КП«Дніпроводоканал» ДМР й   Степаненко Олександр - головний інженер КП « Жилсервіс 5» ДМР.

інспектори 2

Сьогодні в будинках проводяться роботи по їх консервації, а саме затягування плівкою пошкоджених вікон. 
Паралельно знімають виміри, для замовлення нових металопластикових, незалежно від того, які вікна були до цього. Термін виготовлення на заводі близько 2-3 тижнів, після чого розпочнуть встановлення вікон та ремонт відкосів, - розповіли фахівці.

розбите окно 2окно розбите

Постраждалі можуть звернутися до голови правління ОСББ або до міської ради за телефоном: 063 340 94 77

Після перевірки даної локації, інспектори подякували працівникам КП «Жилсервіс-5» за оперативну роботу, та допомогу мешканцям в усуненні наслідків ворожого обстрілу.

Раніше ми писали про: На місці прильту ворожої ракети у Дніпрі розібрано 90 відсотків завалів