Велике прибирання. У Дніпрі наводять лад на зупинках громадського транспорту (Фото)

Зупинки громадського транспорту - це комплекси, які відвідують дуже багато людей. Зрозуміло, що особливо після зимового періоду їх треба привести до ладу. У Дніпрі розпочали генеральне прибирання на багатьох зупинках, передає Дніпровська панорама.

зупинкизупинки 2

Зупинки обробляють миючим засобом за допомогою спеціального пістолета, далі наводять лад вручну за допомогою води та ганчірок. Від бруду протирають всі поверхні: залізні та скляні деталі конструкції, лавочки.

зупинки 3зупинки 4

На якісне прибирання одного зупиночного комплексу витрачають від 30 хвилин до 1 години.

зупинки 5зупинки 6

 Часто процес затягується через те, що доводиться здирати рекламу та очищувати зупинку від графіті. Іноді вандали малюють такою фарбою, що її не виходить відмити жодним розчинником. Такі малюнки необхідно зчищати разом з покриттям або зафарбовувати. Тож звертаємося до мешканців міста з проханням дбайливо ставитися до зупинок, аби вони залишалися гарними та комфортними, – розповів провідний інженер КП «Транспортна інфраструктура міста» Олексій Орєшин.

зупинки 7зупинки 8

Також під час миття фіксують косметичні пошкодження зупинок, аби в майбутньому їх усунути: підфарбувати стертості чи оновити наліпки з інформацією для пасажирів.  На підприємстві зазначають, що до кінця місяця планують помити 118 зупинок по всьому місту.

Раніше ми писали про: У Дніпрі в багатоповерхівках ремонтують електрику та покрівлю. Що показала перевірка