Військовий з Дніпра розповів, як швидко змінюється життя на "нулі"

Умови життя на так званому "нулі" змінюються дуже швидко. Про це написав сержант батальону "Стара Самарь", дніпрянин Дмитро Каюк, який днями показував Дніпровській панорамі, як готує смачну солянку для бійців на передовій

Життя - штука непередбачувана. Ще учора ти насолоджувався соляночкою. Два види м'яса, три сорти ковбаси, солоні (не мариновані!!!) огірочки, оливочки, лимончик, сметанка й дрібненько накришені петрушечка та кропчик. Божественно! А сьогодні в тебе у мисці мівіна. На додачу дві безголові кільки, бозна-якого посолу, шмат солоного огірка й окраєць не дуже свіжого хліба. Крапка )))). Все буде 4.5.0! - написав у соцмережі Дмитро Каюк.

пост Дмитра Каюка


Нагадаємо, дніпровський історик Дмитро Каюк, а зараз військовий батальону "Стара Самарь", захоплюється тим, що створює страви у польових умовах.

Раніше ми писали, як він на передовій готував холодець для побратимів. Також військовий розкрив старовинний рецепт борщу.