Опустіла батьківська хата, осиротіли діти, залишилась без підтримки дружина. Загинув Олег Головко з Дніпропетровщини

Страшна війна продовжує приносити непоправне горе та безкінечний біль. Покровська територіальна громада втратила ще одного Героя. Опустіла батьківська хата, осиротіли діти, залишилась без підтримки дружина, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на повідомлення Покровської тергромади у Фейсбук.

26 березня 2023 року під час виконання бойового завдання в смт Дворічна Куп’янського району Харківської області загинув наш земляк Головко Олег Миколайович, - йдеться в повідомленні.

Олег народився 23 грудня 1971 року в с. Герасимівка. Тут минули його дитинство та юність. Навчався в Братській середній школи. Із самого дитинства Олег був спокійним, врівноваженим і відповідальним хлопцем, добре вчився, ніколи не відмовляв у допомозі тим, хто її потребував та завжди любив справедливість.

Продовжив навчання у Покровському вищому професійному училищі.

З 1989 по 1991 була військова служба в армії. Розпочав свою трудову діяльність у колгоспі ім. Леніна, працював у галузі тваринництва, водієм.

А потім почав самостійно господарювати на власній землі, в рідному селі. Олег був одним з ініціаторів зародження на Покровщині кооперативного руху. Разом з дружиною започаткували власну справу на селі – створили і утримували сімейну молочну ферму. Любив свою родину, свій край, мріяв, щоб його діти жили у мирній, заможній та незалежній Україні. Саме це бажання й змусило його з перших днів війни стати на захист рідної Батьківщини. З 3 березня 2022 року Олег Миколайович долучився до лав Збройних сил України та відчайдушно боровся з ворогом захищаючи кордони нашої держави. 

Але нажаль лише 51 рік доля відміряла нашому захиснику…- відзначають у громаді

Олег Миколайович був чуйним сином, щирим братом, люблячим чоловіком та турботливим батьком. Хорошою людиною, гарним господарем, вірним товаришем назавжди залишиться Олег в пам’яті односельців та мешканців громади.

Покровська громада висловлює щирі співчуття родині загиблого. Поділяємо ваше горе, сумуємо разом з вами. Низько схиляємо голови перед подвигом Олега, справжнього патріота рідної землі, який віддав за нашу свободу та незалежність найцінніше - життя. Нехай Господь дарує Царство Небесне та вічний спокій його душі!

Світла пам’ять та безмежна вдячність за вірність Батьківщині навіки залишиться у наших серцях, - говорять земляки

Загинув Олег Головко

Загинув Олег Головко

Редакція Дніпровської панорами також висловлює співчуття рідним і близьким загиблого захисника.

Нагадаємо, раніше ми писали: На Дніпропетровщині скоротилась тривалість комендантської години