У Дніпрі в музеї фотоілюзій можна підкорити хмарочос або стати кіногероєм (фото)

 Музеї фотоілюзій  стали популярними у європейських країнах. У таких місцях можна непогано розважитися. До того ж цей  формат музею, де фотозйомка не тільки не заборонена, а є невід'ємною частиною чарівного дійства.У Дніпрі Photo illusionє відкрився у 2022 році. Зараз там побувала дослідниця всьго цікавого, ексурсовод Леся Логашова. Передає Дніпровська панорама.

Подібні музеї фотоілюзій працюють у Києві та Харкові, й можливо хтось з дніпрян вже має світлини, на яких цілком дивовижні картинки за їхною участю. Там вони потрапляли на полотно відомої картини.

      фотоиллюзии 3

Або рятувалися від чудовиська з фільму жахів.

     фотоиллюзиив Киеве 2 

Своїми враженнями після відвідання музею фотоілюзій в Дніпрі  поділилася на своїй сторінці у Facebook екскурсовод Леся Логашова. 

Тут можна підкорити хмарочос із Людиною-павуком, потрапити на сеанс левітації, зменшитися в розмірах, стати лялькою-принцесою, опинитися в кулі зі сніговиком, стати героєм обкладинки Forbes та багато іншого, - написала Леся

     Леся Логашова музей

Перед тим, як запросити із собою друзів, Леся вирішила перевірити на собі ці фокуси.

     фотоиллюзии

    фотоиллюзии2

    фотоиллюзии3

Подорож Лесі Логашової дуже нагадувала пригоди Аліси у країні див. Від цього ще більш заціквавила любителів всього нового у Дніпрі. 

Раніше ми писали про: Найсмачніше яблучне печиво за 15 хвилин. Приготує навіть 7-річна дитина