Випалена земля та квіти. Військовий з Дніпра показав контрасти у зоні бойових дій

Сержант батальону "Стара Самарь", дніпрянин Дмитро Каюк показав як виглядає українська земля у зоні бойових дій. На опублікованому фото видно, що на ній не залишилося жодного живого місця. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

А ось, ще наша українська земля. Зовсім поряд з квітником з попереднього допису. Це нуль. Живого немає нічого. Тільки бійці з батальйону Стара Самарь, - йдеться у дописі військового.

А ось так виглядає квітник на подвір'ї українській хати, що розташована впритул до лінії бойового зіткнення. Господарі вже давно залишили це житло, а квіти навесні знову зацвіли.

квіти біля хати на лінії бойового зіткнення 

Звичайний квтіник перед хатою в українському селі. Чи не дивина. А таки дивина. Село впритул до лінії бойового зіткнення. Людей в ньому вже давно немає. На початку зими по вулицях ще швендяли місцеві волоцюги, проте потім і вони кудись зникли. Залишилися лише зграї здичавілих собак та завжди чимось заклопотаних котів. В селі час від часу щось вибухає та горить. Неушкоджених осель майже не залишилося. Це б'є арта окупантів. Перебування тут реально пов'язане з ризиком. Здавалося життя звідси пішло якщо і не назавжди, то надовго. Та ось визирнуло весняне сонечко і ... Зверніть увагу, квітник просто в ідеальному стані. Це ж як треба любити свою землю, щоб ризикуючи життям, приїжджати й поратися побіля хати, - написав у соцмережі Дмитро Каюк.

пост у соцмережі1пост у соцмережі

Нагадаємо, раніше ми писали, як на "нулі" кулеметник з Дніпропетровщини приготував суп з фазанів.