Захисники неба ППО "Схід" знищили понад 6,5 тисяч ворожих цілей та отримали нагороди

Сили Протиповітряної оборони східного регіону України за час війни знищили понад шість з половиною сотень ворожих цілей. До повітряного командування "Схід" завітав командувач Повітряних Сил, щоб особисто вручити високі нагороди. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Ваші підрозділи першими прийняли на себе удар. Не зламалися, втримали стрій і дали гідну відсіч! Викликавши в цивілізованого світу повагу та захоплення мужністю, незламністю та професіоналізмом, наші захисники змотивували країни-партнери на надання всебічної підтримки, зокрема і новітніми засобами ППО, - зазначив командувач Повітряних Сил ЗС України генерал-лейтенант Микола Олещук під час нагородження особового складу.
Командувач виду подякував кожному і кожній за бойові досягнення та службу народові України.

нагороди для ППО Схід1нагороди для ППО Схід2нагороди для ППО Схід3нагороди для ППО Схід4нагороди для ППО Схід5нагороди для ППО Схід6

нагороди для ППО Схід7нагороди для ППО Схід8нагороди для ППО Схід9нагороди для ППО Схід10нагороди для ППО Схід11нагороди для ППО Схід12нагороди для ППО Схід13нагороди для ППО Схід14

Нагадаємо, увечері 8 травня сили ППО з повітряного командування "Схід" збили над Дніпропетровщиною всі 8 ворожих ракет, які ворог спрямував на область.