5 лайфхаків для кухні, які зроблять ваше життя простішим

Завдяки Інтернету наше життя щодня стає простішим. Люди вигадують нові методи з кулінарії, аби зекономити час. Дніпровська Панорама пропонує 5 лайфхаків для вашого зручного приготування. 

Капелька лимона

Якщо в рецепті вам кажуть "додати декілька капель лимона" необов'язково різати його навпіл. Достатньо голкою зробити дірочку у фрукті. Зіжміть лимон у долонях та додайте лимонний сік до страви. Лимон залишивця майже цілим.

лимон

Зів'яла зелень

У кожного таке буває, що коли тільки купили зелень, на наступний день вона вже зів'яла. Якщо редиска або серела, довго лежали у холодильнику, то варто кинути їх у холодну воду. Це спрацює і з картоплею. 

Коли купуєте кріп або петрушку ставте їх одразу в стакан з водою. Так вони будуть жити довше.

зелень

Зберігання сиру

Зазвичай сир їдять дуже швидко, бо це дуже смачний продукт. Однак якщо ж все-таки треба його зберегти змастіть його маргарином або олією. Так сир проживе довше.

сир

Дозатор для млинців

Завжди коли готуєш млинці вся кухня стає брудною. Тут вам доможе пластикова пляшка з широким горлом. В пляшку насипте всі необхідні інгредієнти. Закрийте кришкою та добре збовтайте, щоб маса стала однорідною. Тепер можна виливати тісто на сковорідку, не вимазуючи поверхні.

дозатор для млинців

Рятування меду

Якщо мед засахарився та став твердим шматком, то пропонуємо наступний лайфхак. Візьміть каструлю та нагрійте в ній воду. Поставте туди баночку з медом, поки він не розтає. Все, мед знову можна споживати як свіжий.

мед

Ось такі лайфхаки зроблять ваше життя простішим, а зберігання продуктів довшим.

Нагадаємо, раніше ми писали, що фарш та 1 склянка кефіру. Готую замість пиріжків, смачніше біляшів та чебуреків