700 тис грн. У Дніпрі шахраї напоїли й пограбували військового ЗСУ

В Дніпрі військовослужбовець, який проходив лікування після поранення, став жертвою шахраїв. Чоловік познайомився з трьома чоловіками у хостелі де мешкав, а після того, як випив з ними, прокинувся без телефону та грошей, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на поліцію в Дніпропетровській області.

Чоловіки познайомилися з військовим у хостелі та колі він ліг відпочивати, скористалися його мобільним телефоном та через онлайн-банкінг здійснили крадіжку коштів.

Потерпілий одразу звернувся до поліції, де повідомив, що шахраї заволоділи його телефоном та у подальшому викрали з його рахунку грошові кошти в розмірі понад 700 тисяч гривень.

Як з’ясували правоохоронці , зловмисники перевели частину грошей на свої банківські картки, іншу частину витратили на купівлю товарів в інтернет-магазинах.

викрали гроші

Оперативники Дніпровського районного управління поліції спільно з працівниками кримінального аналізу розшукали підозрюваних. Ними виявилися жителі смт. Іларіонове віком 31 та 40 років. Під час слідчих дій правоохоронці виявили та вилучили у фігурантів мобільні телефони, золоті прикраси, чеки на придбання товарів, банківську картку.

викрали гроші

викрали гроші

викрали гроші

15 травня слідчі повідомили чоловікам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за злочин - до 8 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше ми писали: Пройшов через пекло «Азовсталі» та ворожий полон. Хірург з Дніпра рятував поранених бійців в оточеному Маріуполі (фото)