Активно підтримували окупантів. Чотирьом коллаборантам на Дніпропетровщині повідомили про підозру

На Дніпропетровщині повідомили про підозру чотирьом прихильникам «русского мира», які виправдовували дії окупантів та заперечували збройну агресію проти України, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на прокуратуру Дніпропетровської області.

За даними слідства, троє мешканців м. Кам’янське неодноразово в забороненій соціальній мережі розміщували антиукраїнські дописи. В опублікованих матеріалах один із чоловіків заперечував здійснення збройної агресії РФ проти України, а в коментарях висловлював свою підтримку президенту держави-агресора. Інші двоє прихильників «русского мира» поширювали публікації з виправдовуванням тимчасової окупації частини території України та глорифікацією військовослужбовців РФ.

Крім цього, проросійськи налаштована мешканка м. Павлограда, під час розмов виправдовувала злочини збройних сил РФ і запевняла, що дії окупантів направлені на захист українських територій.

впм5а4м5аим47ав5и4пв5ит4птПППППП (4)

Нагадаємо, раніше ми писали: Комунальні служби Дніпра продовжують виконувати роботу: оперативна інформація на 14-ту годину 9 березня