Без батька залишилися маленькі діти. Боєць тероборони з Дніпра помер від тяжких поранень, отриманих у бою

Захисник України з Дніпра Дмитро Жуламанов пішов з життя внаслідок тяжких поранень отриманих в бою. Медики до останнього боролися за його життя. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

У мирний час чоловік працював у КП "Дніпровський електротранспорт".

Адміністрація, профспілковий комітет та колектив (Депо№3) КП « Дніпровський електротранспорт» ДМР виражає глибокі співчуття родині та близьким Жуламанова Дмитра Амангельдовича, слюсаря з ремонту рухомого складу депо№3, який помер внаслідок лікування тяжких травм отриманих в бою.
Дмитро добровільно пішов в територіальну оборону з перших днів початку війни, потім на фронт в гарячі точки. Одержав тяжкі поранення, контузію. Оперативне втручання, лікування не дали шансів на життя, - йдеться у повідомленні Первинної профспілкової організації КП "Дніпровський електротранспорт" ДМР.

Без батька залишилимя маленькі діти. 

Країна втратила воїна – захисника, людину прекрасної душі, підприємство залишилося без добросовісного працівника, сім’я – без чоловіка та без батька. Один із синів навіть не встиг поспілкуватися з батьком, тому що народився на початку війни.
Але вічна пам’ять про цю людину залишиться у серці кожного з нас, адже він віддав своє життя за майбутнє, за наше щасливе життя, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Дніпропетровщині попращались мінометником.