Без хліба, яєць, панірувальних сухарів. Готую багато років замість котлет. Чоловік їх просто обожнює 

Готую ці котлети вже багато років, і мій чоловік просто їх обожнює. Вони схожі на люля-кебаб, але готуються без використання хліба, панірувальних сухарів і яєць. 

Інгредієнти:

фарш - 600 г;
вода - 2 ст. л.;
сіль - 1,5 ч. л.;
яблучний оцет - 2 ст. л.;
сода - ½ ч. л.;
цукор - ½ ч. л.;
крохмаль - 2 ч. л.;
кріп - пучок;
сметана - 2 ст. л.;
цибуля ріпчаста - шт.;
часник - 3 зубчики.

котлет

Готуємо:


У фарш потрібно додати сіль, соду, крохмаль, сметану та подрібнений часник. Компоненти ретельно перемішуємо та перекладаємо в целофановий пакет.
Зав'язуємо пакет із м'ясною масою та відправляємо в холодильник на 15 хвилин. Не забудьте заздалегідь відбити м'ясо вручну.

Цибулину нарізаємо півкільцями, у чаші з'єднуємо з сіллю та цукром, яблучним оцтом та водою. Шинкуємо дрібно кріп, посипаємо суміш цибулі, маринуємо 15 хвилин.
У сковороді розігріваємо олію, формуємо з фаршу витягнуті тонкі котлети. Викладаємо котлети на сковороду, обсмажуємо з чотирьох сторін по парі хвилин.
Подавати дані котлети потрібно з маринованою цибулею, а також будь-яким гарніром на вибір.

котлеті

Зверніть увагу, страва готується без використання хліба, панірувальних сухарів та яєць!