Бійці тероборони Дніпра чотири години тримали оборону у бліндажі, але змусили ворога відступити з втратами

Бійці Дніпропетровської окремої бригади тероборони чотири години тримали глуху оборону у бліндажі, в який летіли ворожі пулі та гранати. Окупанти пропонували їм здатися. Але згодом ворогу довелося відступити з втратами. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на інформацію від бригади.

Як з'ясувалося, секрет непереможності нашіх бійців був у конструкції бліндажу й саме він врятував життя наших захисників.  Його власноруч спроектував боєць з позивним Продюсер. Тут допомогли і досвід будівельника, і приклад більш досвідчених побратимів з донецького напрямку: збудований там бліндаж витримав навіть обстріл танком.

боєць Продюсер

Хлопці, копайте бліндажі правильно! Робіть зигзаги - це вам врятує життя! Якщо прямий бліндаж, ворог може легко закинути гранату, а якщо навскіс, то вони вже не знають куди кидають. Подивіться, орки більше десятка гранат кинули, а в нас жоден осколок не прилетів! Рятують і ковдри, які висять замість дверей та затримують гранати, і високі пороги, що не дають гранатам закотитися, - розповідає Продюсер.

Та рятує в бою не лише споруда.

Нам все вдалося, бо кожен робив свою роботу без паніки. Бережіть набої, бо невідомо скільки триватиме бій. В бліндажі використовуйте активні навушники, - каже кулеметник з позивним Бобер..

Креслення власного бліндажа Продюсер не дав, але поділився приблизною схемою.

зсу, бліндаж

Нагадаємо, раніше ми писали, що технічний директор з Дніпропетровщини керує влучністю "партизанів", яких боїться ворог.