Бійці тероборони Дніпра привезли на полігон для тренувань побратима у інвалідному візку (відео)

Бійці 128-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ з Дніпра привезли на полігон для тренування свого побрптима - 22-річного павлоградця Богдана Шанікова, який після важкого поранення у бою опинився у інвалідному візку. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на інформацію бригади. 

22-річний павлоградець Богдан Шаніков записався добровольцем до нашої бригади за перших днів її створення. Під час жорстких боїв він отримав травму хребта і опинився на інвалідному візку. У цій важкій і складній ситуації на допомогу Богдану прийшли побратими, які разом з ним прийшли з цивільного життя і так само разом стали бойовими товаришами, - йдеться у повідомленні бригади.

Побратими знайшли Богдана у лікарні. Хлопці постійно відвідували його та збирали для нього гроші. Саме ця підтримка допомогла Богдану пережити найважчі моменти і він почав тренуватися, як паралімпієць.

Бойова дружба і підтримка продовжується і сьогодні. Богдана привезли в гості до його підрозділу та на полігон, щоб він зміг попрацювати зі зброєю, як колись до поранення. Така от неймовірна історія бойової дружби, - додають у 128йї окремій бригаді Сил територіальної оборони ЗСУ.

Нагадаємо, раніше ми писали, що фотокор показав мешканців Дніпра, які захищають Україну