Вони стали солдатами. Фотокор показав мешканців Дніпра, які захищають Україну (фото, відео)

Фотокор Валерій Кравченко показал у фото подвиг 128-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ. Більшість її бійців - мешканці Дніпра, тому дніпряни можуть побачити на фото багато знайомих обличь. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

виставка фотокора Валерія Кравченкавиставка фотокора Валерія Кравченкавиставка фотокора Валерія Кравченка

Колись вони були менеджерами, інженерами, водіями, а тепер стали солдатами. Колись вони ходили, разом з нами вулицями нашого Дніпра, стояли в чергах наших дніпровських супермаркетів, вчилися в тих самих школах, що і ми, а тепер вони там - на нулі. Відбивають атаки орків й штурмують їх опорники. Я пишаюся тим, що є одним з них, - написав про героїв цих фото боєць бригади Дмитро Каюк.

Він розповів, що автор фото, Валерій Кравченко, упродовж війни неодноразово приїжджав до батальйонів бригади й навіть виходив на нуль. Він фотографував бійців, їхній побут та те, що зробила війна з колись сповненими життя селами Донеччини. 

виставка фотокора Валерія Кравченкапост про виставку

Виставка працюватиме до 5 листопада у Дніпрі за адресою вулиця Троїцька, 5 А, другий поверх.

Приходьте, Ви побачите тих, хто захищає Україну і наше місто. І Ви точно впізнаєте знайомі обличчя. Дніпро, все ж таки, маленьке місто, - додав Захисник Дмитро Каюк.

виставка фотокора Валерія Кравченкавиставка фотокора Валерія Кравченкавиставка фотокора Валерія Кравченкавиставка фотокора Валерія Кравченкавиставка фотокора Валерія Кравченкавиставка фотокора Валерія Кравченкавиставка фотокора Валерія Кравченкавиставка фотокора Валерія Кравченка

Фото з виставки: Микита Кравченко, Микола М'якшиков

Нагадаємо, раніше ми писали, захисник з Дніпропетрощини зізнався, хто псує амуніцію та відбирає у бійців їжу прямо в окопах.