Блогерка Анна Алхім виправдалася за сторіс, після якої рашисти завдали удару по поліклініці у Дніпрі

Українська блогерка Анна Алхім виправдалася за сторіс про лікарні у Дніпрі, після якої російські окупанти обстріляли медичний заклад міста. Скандал вона прокоментувала у програмі "Слава ПРО" Алхім, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на ТСН.

Так, за словами Алхім, це сторіс того дня було у багатьох фотоблогах мешканців Дніпра. Вона наголосила, що зробила репост із доброю метою – аби допомогти.

сторіс алхим

Чому прилетів цей хейт саме мені, якщо виставляло все місто, я не знаю. Тому що я блогерка, яка має багато підписників. Я цього не розумію. Вдарило не по тій лікарні, там де були адреси. Це максимальний маразм, - сказала ана.

При цьому блогерка висловила думку, що нічого такого в тому, що у сторіс вона вказала номери лікарень немає, оскільки це не засекречена інформація:

Це ні для кого не секрет. Я не думаю, що сидять росіяни, такі: "Так, Алхім розмістила дані, зараз ми вдаримо по лікарні". Ну що за маячня. Війна триває в країні півтора роки. Усі знають усі адреси. Так що тепер. Не розміщувати торгові центри, змінити всі вулиці. Це не така інформація, що за всю війну хтось виставив. Виставляють: потрібна кров, до такої лікарні приїхали військові. Я багато репостила... Чому цей пост викликав хейт. Я розумію, що вдарило по Дніпру, по лікарні, але це була інша лікарня. Я завжди виставляла і ніколи нічого такого не відбувалося, - пояснила Алхім.

Алхим

Крім того, вона припустила, чому саме їй "прилетіло" за сторіс, якщо все місто її поширювало.

Алхім завжди крайня. Війна почалася – Алхім. Про путіна три роки тому – Алхім винна. Я завжди скрізь крайня, тому що я даю відповідь. Людям не подобається, що я говорю правду. Тупорило стадо. Хтось розніс, і вони навіть не дивляться, що підірвали, я винна, смерть на моїх руках. Яка смерть, на чиїх руках, - обурилася блогерка.

До того ж блогерка спростувала, що серед її передплатників є росіяни. За її словами, після того, як її сторінку спочатку зламали, а потім вона її відновила, всі росіяни від неї відписалися.

Також блогерка закрила свою сторінку в Instagram.

волошин

На захист Анни Алхім, яку звинуватили в ракетному ударі по Дніпру, став і чоловік співачки Анни Трінчер, блогер Олександр Волошин. Він впевнений, що жодної провини блогерки в цьому немає.

У своїх Instagram-stories бізнесмен запевнив, що всі слова на адресу Анни лише маніпуляція. За його словами, Ганна активно допомагає армії та людям під час війни.

Почали знову розганяти "зраду" і наївно всі в це вірять, починають мені скидати свої ріпости. Що я бачу у цій ситуації? Аня виставила сторіс, яку репостила більшість дніпровських блогерів. Але до*балися тільки до неї. Ніхто просто не знає іншої сторони і не розуміється на цьому. По-третє, вона робила цю сторіс із добрих намірів. Вона найбільше з усіх блогерів воює на інфопросторі. Вона має 30-40% контенту — це репости за допомогою. Вона просто могла щось не помітити, - зазначив Волошин.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що в мережі з'явилось припущення, що Ракетний удар по лікарні у Дніпрі могла спровокувати публікація сторіс відомої блогерки Анни Алхім