Боєць бригади з Дніпра розповів про наслідки "руського миру" у звільнених селах (відео)

У всіх звільнених українських селах "руський мир" залишає після себе однакові наслідки - нічого живого. Таку думку висловив боєць 128-ї окремої бригада Сил територіальної оборони ЗСУ Степан. Про це повідомляє Дніпровська панорама

Коли вони залишають село, то вони не залишають надій штурманути його, щось відвоювати й такі спробі були неодноразорві. Вони постійно провокують, проводять діверсійні розвідки. Запускають групи на знищення, тому, що ми вже зайняли позиції, кожен знає, що робити. Ми готові відбити любу атаку, - каже Степан.

До війни чоловік працював на будівництві та ніколи не торкався зброї. Степан й сам дивується, як з мирної людини він перетворився на фахового військового. За останні місяці він взяв участь у звільненні Старомайорського, у відбитті російських атак, навіть захопився фото і, врешті, зрозумів, що відкрив в собі нову людину. 

Строкову службу я не служив, але тем не менш на війні я відкрив для себе, що можу займатися військовою діяльністю, нести відповідальність за певну ділянку роботи, - додає Степан.

Нагадаємо, раніше ми писали, що фотокор показав мешканців Дніпра, які захищають Україну