Це вкрай важка робота. Як у Дніпрі працює рятувальна частина ДСНС (Фото)

У Дніпрі 30 травня під час чергування по місту заступник директора департаменту громадського порядку і цивільного захисту Дніпровської міськради Дмитро Редька перевірив виконання доручення міського голови Бориса Філатова щодо взаємодії місцевої влади з підрозділами ДСНС. Він відвідав одну з рятувальних частин, де подивився на роботу та функціонування ДСНС, оснащення та обладнання. Співробітники показали навички реагування на надзвичайні події, а саме – розгортання пожежного рукава для гасіння пожеж. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на Дніпровську міськраду.

Пожежна частина

"Це вкрай важка робота, за яку ми дуже дякуємо. Зі свого боку надаємо допомогу. Нещодавно міською радою було виділено допомогу для пожежно-рятувальних частин у вигляді субвенції на суму 1 400 000 грн, а саме – для придбання 30 тисяч літрів пального", - відзначив черговий по місту Дмитро Редька.

Черговий по місту

Начальник чергової зміни 8 державного-пожежно рятувального загону Головного управління ДСНС в Дніпропетровській області Сергій Макаренко розповів про роботу свого загону протягом доби:

"Сьогодні на чергуванні перебуває 82 чоловік особового складу. В оперативному розрахунку знаходиться 17 автоцистерн, 2 автомобіля газодимозахисної служби та 4 автодробини. За минулу добу було здійснено 7 оперативних виїздів, з яких: 2 виклики на пожежі, 4 допомога населенню та 1 виклик - інформація не підтвердилась".

Чергова частина

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на Дніпропетровщині з 1 червня змінюється комендантська година.