Жульєн у булочці: здивуйте своїх незвичайною стравою
Жульєн вже перестав бути екзотичною закускою і цією стравою навряд чи когось здивуєш. Зазвичай його подають до столу у невеликих формах. Але якщо ви хочете зробити щось неординарне, можна спробувати жульєн у їстівній формі. Такий рецепт пропонують креативні кухарі, передає Дніпровська панорама з посиланням на сайт Телеграф.
Хрумкі ароматні булочки, нафаршировані смачною начинкою з курячого м’яса, грибів та сиру – дуже спокуслива та смачна ідея.
Такий жульєн не соромно подати на святковий стіл. До того ж він досить легко готується і вимагає мінімальних зусиль й часу.
Як приготувати жульєн у булочці
Інгредієнти:
- 400 г філе курки або курячого стегна
- 400 г печериць
- 200 г сметани
- 150 г твердого сиру
- 2 цибулини
- 6 круглих несолодких булочок.
Спосіб приготування
- Куряче м’ясо відварити у підсоленій воді, дрібно порізати.
- Цибулю порізати, просмажити на олії.
- Гриби дрібно порізати, додати|добавляти| в цибулю, обсмажити до готовності.
- Додати сметану, смажити ще 15 хвилин.
- У булочках зрізати верхи і вибрати серединку.
- Сир натерти на грубій тертці.
- Жюльєн викласти в булочки, посипати тертим сиром і запікати до зарум’янювання.
Раніше ми писали про: Закуска на пікнік: приготуйте лаваш із секретною начинкою