Цей секрет не кожна господиня знає. Для чого у пральну машину кладуть губку для посуду

Губка для посуду у барабані пральної машини - секретний лайфхак, який вирішує одразу кілька проблем, особливо у випадку, коли у вас э чотирилапі домашні улюбленці. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Поклавши в машинку брудний одяг, відправте туди й губку для посуду. Підійде будь-яка, головне, щоб вона була новою. Якщо на речах багато шерсті чотирилапих улюбленців, то варто покласти у барабан одразу кілька губок. Прати можна в режимі, в якому ви це робите завжди.

Саме губка для посуду збере на себе шерсть та інше сміття. При цьому деяку шерсть краще видаляє поролонова сторона губки, а якась залишається тільки на жорсткій частині. Після кількох таких прань стане зрозуміло, як працює метод, і яка губка потрібна у вашому випадку.

Можна спробувати використати і губку із силікону. М'який силікон добре видаляє з одягу тонку та довгу шерсть, а також жіноче волосся. Така губка може замінити кульки з гуми, які беруть для кращого видалення плям. Губка допомагає залагодити плями та надати тканині м'якості. На деяких тканинах вона може в процесі прання навіть знімати катишки.

Раніше ми писали, що переселенці з Краматорська знайшли прихисток у Дніпрі та викладають танці.