Дівчат, які фотографувалися на могилах на цвинтарі у Дніпрі, встановили

Поліцейські ювенальної превенції Дніпропетровської області встановили дівчат, які фотографувалися на могилах на цвинтарі, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на поліцію Дніпропетровської області.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі стався кричущий випадок на кладовищі. Підлітки влаштували "тусовку" на одному з цвинтарів Дніпра. Дівчата підіймалися на пам'ятники та знімали все на відео. 

підлітки на кладовищі

підлітки на кладовищі

У поліції Дніпропетровської області зазначили, що відео, на якому троє дівчат залазили на хрести, фотографувалися та знімали відео, було виявлено в соціальних мережах. 

Поліцейські ювенальної превенції встановили, що подія сталася 5 квітня на цвинтарі по вул. Березинській м. Дніпра. З’ясувалося, що неповнолітні на відео – це мешканки Дніпра віком 12,13 та 14 років. Працівники сектору ювенальної превенції Дніпровського РУП за участі батьків провели з дітьми профілактичні бесіди. 

В подальшому стосовно батьків дівчат будуть складені протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 184 КУпАП (невиконання батьками обов'язків щодо виховання дітей), - йдеться в повідомленні поліції.

Нагадаємо, раніше ми писали: Вперше за багато років вандали вибили вікна на Льодовій арені у Дніпрі (Відео)