Дніпро квітучий: слухачі "Університету третього віку" висадили квіти на клумбах у парку ім. Шевченка

Щодня до загальноміської акції Дніпро квітучий продовжують долучатися містяни, часто цілими колективами. Цього разу в озелененні території взяли участь слухачі безкоштовного соціального проєкту «Університет третього віку» (УТВ). Вони висадили квіти на клумбах парку ім. Т. Г. Шевченка. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Дніпро квітучийДніпро квітучий

Усі гуртом висадили низку клумб. Торік у цьому ж парку учасники проєкту засадили квітами центральну клумбу. Наші слухачі відвідують спортивні заняття на різних локаціях, більшість із них — у паркових зонах. У парку ім. Шевченка наші учасники найчастіше займаються такими спортивними заняттями, як оздоровча, китайська гімнастика з ракеткою, скандинавська хода. Символічно озеленити ті місця, які часто відвідують наші слухачі. Сьогодні висадили різні квіти, зокрема й багаторічні, однорічні. Словом, вийшло гарне квіткове різнобарв’я», — розповіла головна спеціалістка управління з питань розвитку соціального захисту населення департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики міської ради Вікторія Дерець.

Слухачка УТВ Надія Лебідь теж цього дня приєдналася до висадження квітів у парку:

Завжди залюбки долучаюся до різних заходів, які пропонують в «Університеті третього віку». Звісно, і цього разу з радістю приєдналася до висадження квітів. Озеленення — це важлива і необхідна справа. А ще — це гарний приклад для підростаючого покоління, аби діти також знали, що потрібно озеленювати території. У ці непрості часи квіти символізують те, що життя продовжується!

Дніпро квітучийДніпро квітучийДніпро квітучийДніпро квітучийДніпро квітучийДніпро квітучий

Раніше ми писали, що Дніпроводоканал зробив важливу заяву.