Дніпро захлеснуть дощі та мокрий сніг: синоптики попереджають про сильні опади

Після морозів та снігопада, який накрив Україну останніми днями у Дніпро повертається плюсова температура повітря та сильний дощ. Синоптики кжуть що до потужних опадів дніпрянам сліп бути готовими вже у середу, 29 листопада. За прогнозом, температура повітря почне підвищуватися вже сьогодні увечері, а дощ з мокрим снігом литиме з ночі. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

За прогнозами синоптиків, вдень 29 листопада потеплішає до +7-9 градусів та литиме дощ з мокрим снігом, а вночі температура повітря опуститься до нуля градусів. 

Така погода е пов'язана з активізацією циклону, який рухається з півдня. Він принесе до Дніпра потепління та опади, а слідом - похолодання. Вже у четвер, 30 листопада температура повітря вранці буде з позначною "мінус", а вдень повітря на прогріється вище +2 градусів. 

погода у Дніпрі

Серйозне ускладнення погодних умов прогнозує й народний синоптик Станіслав Щедрін.

Увага сильне ускладниня погоди. Сьогодні у другій половині дня у західних та північних областях очікуються снігопади, а в ніч на 29 листопада у південних, центральних та східних областях, пройдуть сильні дощі, - написав синоптик у соцмережі.

карта погоди

Нагадаємо, раніше ми писали, коли чекати на потепляння.