Домашнє морозиво крем-брюле: десерт, який перенесе вас до Франції

Цей дивовижний десерт поєднує в собі ніжну вершкову текстуру, насичений карамельний смак та хрусткі крихти пісочного печива. Завдяки простим інгредієнтам та швидкому приготуванню, ви зможете насолодитися цим ласощами вже за 5-6 годин, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Вершки 33% – 500 г;
Варене згущене молоко - 200-300 г (за смаком);
Печиво пісочне – 12-16 шт;
Шоколад - 50 г.

Як приготувати домашнє морозиво крем-брюле

Приготування

  1. Збиваємо холодні вершки з вареним згущеним молоком до щільної маси, солодощі перевіряйте на свій смак, після вводимо шоколад.
  2. У форму викладаємо печиво трохи залишаючи відстань між ними, зверху крем та ще один шар печива. Забираємо в морозильник мінімум на 5-6 годин. Перед подачею нарізаємо порційно і насолоджуємось.

Також раніше ми писали Шоколадний крафін. Що приготувати на Великдень і здивувати рідних (відео)