Факт визнано всіма. Дніпровську міськраду нагородили почесним дипломом «За найбільші обсяги закупівель для потреб оборони»

Дніпровську міськраду було нагороджена почесним дипломом «За найбільші обсяги закупівель для потреб оборони». Це сталося на великому урочистому заході, організованому Міністерством економіки, PROZORRO, а також західними партнерами та у присутності дипломатичного корпусу, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на на телеграм-канал Бориса Філатова.

Так, той факт, що Дніпро є абсолютним лідером у підтримці обороноздатності держави серед місцевого самоврядування, визнано вже всіма.

І не лише місцевого самоврядування.

За цифрами у тому ж PRОZORRO ми обійшли як інші міста, так і величезні державні корпорації з багатомільярдними бюджетами, – написав Філатов.

Нагадаємо, Дніпро продовжує надавати потужну допомогу Силам оборони України. За понад 600 днів війни місто передало військовим близько 4 млрд грн допомоги. Це не лише дрони та автомобілі, а й теплий одяг, генератори, тепловізори та інше важливе на фронті обладнання 

Крім того, мерія Дніпра підтримає міські організації, що купують техніку для ЗСУ. На 2024 рік виділено 50 млн грн

Щотижня Дніпро системно доправляє Силам оборони нові партії автівок та техніки на десятки мільйонів гривень.