Гарячі бутерброди за 5 хвилин. 2 варіанти смаколиків для всієї родини

Гарячі бутерброди давно стали одним із найпопулярніших видів сніданків у всьому світі. Якщо раніше бутерброди готували для знаті, то зараз скуштувати смачний бутерброд може кожен.
Змінилося і саме уявлення про бутерброди. Навряд чи сучасна людина їстиме просто булку з вершковим маслом натще. Але раніше такий сніданок вважався корисним, оскільки будив роботу шлунка.
У XX столітті концепція приготування бутербродів змінилася. Їх почали робити з різними наповненнями, не лише з олією. Особливо робітничому класу полюбилися бутерброди з ковбасою.

Розкажемо як зробити гарячі бутерброди за 5 хвилин

Інгредієнти для гарячих цибульних бутербродів:

яйце - 2 шт.;
сіль - щіпка;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
борошно - 1 ст. л.;
хліб;

Інгредієнти для гарячих картопляних бутербродів:

картопля - 1 шт.;
яйце -2  шт.;
сіль - щіпка;
хліб;
помідор - 1 шт.

Інгредієнти для соусу:

сметана;
часник - зубчик;
кріп - пучок.

Приготування гарячих бутербродів:

Для цибульних бутербродів
Збиваємо в мисці яйце із сіллю. Нарізаємо маленьким кубиком цибулю і викладаємо в миску з яєчною сумішшю, перемішуємо.
Висипаємо в цибульну масу борошно, перемішуємо. Обмочуємо хліб у суміші, викладаємо на поверхню цибульну масу.
У сковороді на олії обсмажуємо хліб із цибулею начинкою до золотистого кольору. До золотистого кольору обсмажуємо і другий бік бутерброду.

Для картопляних бутербродів

Натираємо на дрібній тертці очищену картоплю. Солимо картопляну масу, розбиваємо в неї яйце і ретельно перемішуємо.

Викладаємо картопляну суміш на шматочки хліба. Обсмажуємо картопляні бутерброди аналогічно, як і цибульні.

Змішуємо пропущений через прес часник з нашаткованим кропом та сметаною. Змащуємо соусом кожен бутерброд. Нарізаємо півкільцями помідор, викладаємо на поверхню соусу.

Так виходять прості бюджетні бутерброди. Цей рецепт не займе більше 5 хвилин для приготування.

Нагадаємо, раніше ми писали

Рум'яні, соковиті. Картопляні зрази з грибною начинкою