«Газмережі» відповідатимуть за розподіл газу в Дніпрі та Дніпровському районі

«Газмережі» розширили територію провадження господарської діяльності з розподілу природного газу в межах міста Дніпро та прилеглих населених пунктів Дніпровського району Дніпропетровської області. Сервіс від національного оператора отримуватимуть понад 407 тисяч споживачів на зазначених територіях, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на Дніпровську філію ТОВ «Газмережі».

Відповідні повноваження компанії надано, згідно з Постановою НКРЕКП № 971 від 31 травня 2023 року.

13 січня 2023 року було змінено керівництво АТ «Дніпрогаз». Уряд прийняв рішення повернути державну газорозподільну систему одного з найбільших міст України під державне управління з метою забезпечення національної безпеки та надійного обслуговування громадян в умовах війни.

Від сьогодні за розподіл газу у вказаних географічних межах відповідатиме новоутворена Дніпровська філія ТОВ «Газорозподільні мережі України».

Зазначимо: 26 грудня 2022 року «ГАЗМЕРЕЖІ» отримали першу ліцензію на право провадження господарської діяльності на території Кіровоградської області.

За перші три місяці діяльності в регіоні Кропивницькою філією ТОВ «Газорозподільні мережі України» було оптимізовано технічну складову. Завдяки цьому повністю ліквідовано понаднормовані втрати та вдається дотримуватись норми виробничо-технологічних витрат.

Також уперше за десятиріччя забезпечено 100% розрахунків перед державою та бізнес-партнерами – сплачено 79,4 млн грн за I квартал.

Нагадаємо, раніше ми писали: Тарифи на газ до 1 травня 2024 року. Скільки доведеться платити у Дніпрі