"Я збираюсь виконувати всі свої передвиборчі обіцянки", - Борис Філатов.

Вигадки злостивців про те, що бюджетники залишаться без зарплати –політична еквілібристика, - Борис Філатов. Про це мер Дніпропетровська повідомив під час робочої наради з освітянами. Близько 300 працівники сфери зібралися, аби підбити підсумки року. Під час своєї промови Борис Філатов підкреслив – питання, пов'язані з освітою мають, дуже серйозний пріоритет.

«Я збираюся виконувати всі свої передвиборчі обіцянки. Ми будемо вишукувати якісь можливості додаткового фінансування і виплачувати з коштів муніципального бюджету надбавки вчителям. Ми будемо віддавати пріоритет матеріально-технічному забезпеченню», - повідомив очільник міста.

Неправдиві чутки, що вчителі нібито залишаться без зарплати у новому році, Борис Філатов назвав політичною еквілібристикою. «Вигадки злостивців про те, що бюджетники залишаться без зарплати, вчителі залишаться без зарплати. Що все завалиться і пропаде - це не більше ніж політична еквілібристика. Ніхто з працівників бюджетної сфери не постраждає через політичні ігри. Я за це приймаю політичну відповідальність», - наголосив мер.
 
img_1250_dxo

img_1269_dxo

img_1272_dxo

img_1278_dxo