Йому б ще жити і жити. Ворожа куля забрала життя бійця з Дніпропетровщини

І знову сумна звістка сколихнула Жовтоводську громаду Дніпропетровської області, передає Дніпровська панорама. 

20 лютого під час виконання бойових завдань поблизу Бахмута, що на Донеччині, загинув 29-річний солдат Збройних сил України, жовтоводець Дмитро Боженець.

Дмитро народився 13 липня 1993 року у Жовтих Водах. Вчився у Жовтоводському ліцеї (нині - ліцеї ім. незалежності України) та Київському політехнічному інституті. Після закінчення вишу жив та працював у Києві.

На захист Батьківщини Дмитро став 12 грудня минулого року. Пройшов навчання у військовому центрі та відправився на передову нести службу. Служив номером обслуги 3-го мотопіхотного відділення.

У батальйоні зарекомендував себе, як відповідальний військовослужбовець, який всі поставлені бойові завдання виконував чітко та виважено.

Товариші по службі говорять, що Дмитро був сміливим, товариським, завжди допомагав іншим, ніколи не скаржився на труднощі служби, користувався неабиякою довірою та повагою.

Під час несення служби отримав контузію, проте через три дні повернувся на передову.

Загинув Дмитро Боженець 20 лютого під час виконання бойового завдання поблизу населенного пункту Бахмут. На жаль, свого Героя так і не дочекалися батьки Вікторія В’ячеславівна та Олександр Володимирович, брат Вадим і дружина Софія.

Попрощались із жовтоводцем у рідному місті біля пам’ятника Героям визвольної війни українського народу 1648-1654рр.

Щирі співчуття рідним та близьким загиблого воїна. Вічна пам’ять мужньому захиснику!