Йому назавжди буде 28 років. У бою віддав життя батько двох малюків Віталій Ликов з Дніпропетровщини

П’ятихатська громада на Дніпропетровщині знову отримала сумну трагічну звістку. Страшна, жорстока війна забрала життя нашого Героя - Захисника, воїна Віталія Ликова, повідомляє Дніпровська панорама

Солдат Ликов Віталій Миколайович народився 17 жовтня 1994 року в селі Касинівка П’ятихатського району Дніпропетровської області.

У 2010 році закінчив Зорянську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів, після чого навчався у с. Саксагань в Західно-Дніпровському центрі професійно-технічної освіти. У 2013 році закінчив навчання, отримавши спеціальність тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва, слюсара-ремонтника, водія автотранспортних засобів.

З жовтня 2018 року працював машиністом екструдера на приватному підприємстві «Хімтек-Пласт» у місті Вільногірськ.

Призваний на військову службу під час мобілізації 30 листопада 2022 року Третім відділом у місті П’ятихатки Кам’янського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Проходив службу на посаді стрільця-санітара 2 відділення 3 взводу 2 роти 1 аеромобільного батальйону військової частини А2120.

9 січня 2023 року виконуючи бойове завдання поблизу населеного пункту Серебрянка Бахмутського району Донецької області, виявивши стійкість та мужність в бою з російським окупантом, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України ГЕРОЇЧНО ЗАГИНУВ від отриманих поранень не сумісних із життям.

Ціною свого життя Віталій здійснив найбільший подвиг-віддав своє життя за цілісність і незалежність України. На віки-вічні його ім'я буде вписане в історію нашої громади та України як воїна – Героя.

У Захисника залишились батько, мати, дружина, два сини, брати, сестри.

Редакція сайту Дніпровська панорама висловлює щирі співчуття…Сумуємо разом із Вами, низько схиляємо голови у скорботі.

Нагадаємо, раніше ми писали

В бою за Україну загинув дніпрянин Владислав Скворцов. Він був командиром роти 93-ї механізованої бригади