Йому назавжди залишиться 28. У бою загинув Сергій Лемішко, він був найкращий завжди і в усьому

Трагічну звістку у себе на ФБ сторінці опублікувала Покровська територіальна громада Дніпропетровської області, передає Дніпровська панорама

Слова загубились в сльозах... Звістка невблаганна і страшна... 7 лютого 2023 року при виконанні військового обов'язку, захищаючи Батьківщину в районі населеного пункту Ямполівка Донецької області, загинув наш земляк - Лемішко Сергій Володимирович.

Найкращий завжди і в усьому...

Народився Сергій 20 грудня 1994 році в смт Покровське. У 2001 році почав своє навчання у Покровській гімназії. Світлий, допитливий, активний, розумний хлопчина ще в дитячі роки будував свої плани на життя. Сергійко був гордістю школи, навчався на "відмінно", брав активну участь у житті школи, художній самодіяльності, у роботі учнівського самоврядування.

боец3

З 2010 року навчався в Запорізькому авіаційному коледжі на механічному факультеті, паралельно закінчив економічний факультет з червоним дипломом. Продовжив своє навчання в Київському національному економічному університеті ім. В.Гетьмана.

У свої молоді роки Сергій багато чого досяг… Працював у міжнародній компаній Unilever, де став наймолодшим менеджером, отримав багато відзнак та нагород. Потім у фармацевтичній компанії Novo Nordisk, був старшим бізнес-партнером. Мріяв жити в незалежній, квітучій Україні і впевнено йшов до мети. Він очолював молодіжну спілку "Свобода" та брав активну участь у Революції гідності в Києві.

Сергія всі знали як доброго та життєрадісного порядного молодого хлопця, який завжди був готовий допомогти, підставити плече...
З березня 2022 року вступив у ряди місцевої територіальної оборони в м. Львові. Коли потрапив до лав військової частини невідомо, Сергій хотів вберегти рідних від переживання, тому не говорив правду...

Найболючіша звістка з фронту розділила життя батьків на "до" і "після"... Сергій був опорою та порадником, чуйним, люблячим сином.
Йому назавжди залишиться 28...

Світлий спомин про нашого земляка, турболивого сина, вірного друга, найкращого побратима, мужнього воїна - Лемішка Сергія Володимировича- залишиться у нашій пам'яті і в наших серцях!, - написано в повідомленні Покровської територіальної громади.

загинув боєць з Дніпропетровщини

Нагадаємо, раніше ми писали

Юрій з легендарної 93-ї бригади був справжнім воїном. Під Бахмутом загинув боєць з Дніпропетровщиним