Кабачкові коржики: хрусткі зовні, ніжні всередині

Шукаєте ідеальну літню страву, яка буде одночасно смачною, корисною та простою у приготуванні? Тоді вам обов'язково сподобаються ці кабачкові коржики! Їх неймовірно легко зробити, а інгредієнти доступні кожному, повідомляє Дніпровська порадниця.

Зовні коржики виходять хрусткими завдяки сиру, а всередині - ніжними та ароматними завдяки кабачкам. Їх можна їсти як самостійну страву, так і з різними соусами, сметаною або йогуртом.

Інгредієнти

Кабачок - 350 г.
Сир - 100 г.
Яйце - 2 шт.
Борошно - 2 ст. л .
Розпушувач - 5 г.


Приготування

  1. Треба натерти на великій тертці кабачок та сир. З'єднуємо кабачок, сир, яйця, борошно та розпушувач, добре перемішати.
  2. На пергамент (силіконізований) викласти коржики діаметром 10 см і випікати 20 хвилин при 200 градусах. Коржики виходять дуже смачні, зверху хрусткі і м'які всередині.

Також раніше ми писали Консервовані огірки без стерилізації: рецепт, який вас не розчарує