Кабачковий торт: простий рецепт смачної закуски

Наш рецепт перетворює звичайні овочі на справжній святковий торт — соковитий, ароматний і надзвичайно смачний. Забудьте про солодке, адже ця страва стане головним хітом вашого столу, ідеально підійде як для сімейної вечері, так і для несподіваних гостей, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

кабачки - 2 шт.
яйце - 2 шт.
борошно - 5-6 ст. л.
зелень - за смаком.
борошно - 5-6 ст. л.
сіль, перець - за смаком.

Для «крему»


плавлений сир - 1 шт.
майонез (або сметана густа, важливо, щоб вона була густою).
часник - 3 зубчики.
зелень.

Приготування

  1. Дуже важливо натерти кабачки на терці і добре віджати всю рідину, тільки потім додати яйця, борошно, спеції, зелень.
  2. Помідори нарізати тонкими слайсами. Натерти часник на дрібній тертці, так само вчинити з плавленим сиром і все змішати з майонезом (сметаною та зеленню). 

Також раніше ми писали Смачно, як у дитинстві: сирно-гарбузова запіканка